| Mustáros-kefires csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 csirkecomb, kevés vaj, 1 pohár kefir, ételízesítő, grill fűszerkeverék, mustár, tej, sajt, tárkony, lestyán. Elkészítés: Egy jénai tálat kivajazok, a csirkecombokat bekenem mustárral, ételízesítővel, grill-fűszerkeverékkel. Mehet a tálba. Egy pohár kefirbe teszek 1-2 tk. mustárt és szárított zöldfűszereket, jól összekeverem, majd a csirkére öntöm. Kevés tejet öntök alá, lefóliázom, majd mehet a sütőbe. Közepes lángon sütöm kb. fél órát, majd fólia nélkül, és megszórom reszelt sajttal. Vissza a sütőbe, amíg megpirul a sajt. Tsatsiki-salátával tálalom. A receptet beküldte: Mayramay Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |