Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-kefires csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb, kevés vaj, 1 pohár kefir, ételízesítő, grill fűszerkeverék, mustár, tej, sajt, tárkony, lestyán.

Elkészítés:
Egy jénai tálat kivajazok, a csirkecombokat bekenem mustárral, ételízesítővel, grill-fűszerkeverékkel. Mehet a tálba. Egy pohár kefirbe teszek 1-2 tk. mustárt és szárított zöldfűszereket, jól összekeverem, majd a csirkére öntöm. Kevés tejet öntök alá, lefóliázom, majd mehet a sütőbe. Közepes lángon sütöm kb. fél órát, majd fólia nélkül, és megszórom reszelt sajttal. Vissza a sütőbe, amíg megpirul a sajt. Tsatsiki-salátával tálalom.


A receptet beküldte: Mayramay

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb római tálban » Nyakkendős csirkecomb » Hagymás rántott csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb
» Sült csirkecomb » Sóágyon sült csirkecomb » Rokfortos csirkecomb » Mézes-narancsos csirkecomb
» Tejben sült csirkecomb » Kókuszos csirkecomb » Mustáros csirkecomb » Csirkecomb ananászraguval
» Sörben sült csirkecombok » Ananászos csirkecomb » Boros csirkecombok » Csirkecomb görögösen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.