Tutireceptek.hu fejléc

Édes pörkölt - Japán recept recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
3 hagyma
4 cikk fokhagyma
1 konzerv paradicsompüré
fél dl szójaszósz
3 ek méz
1 kk cseresznyepaprika krém
bors
3 ek olaj

Elkészítés:
A hagymát megpirítjuk az olajon, majd a felkockázott húst is, ráöntjük a szóját, és puhára pároljuk. Ezután beletesszük az aprított fokhagymát, paradicsomot, mézet, paprikakrémet, fűszereket, és készre főzzük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhalábszárból pörkölt » Vörösboros csülökpörkölt » Cukkinipörkölt » Gyuvecs (szerb recept)
» Sertés láb és fül pörkölt. » Gombapörkölt egyszerűen » Pincepörkölt bográcsban » Japán barnarizssaláta
» Vörösboros gombapörkölt » Tojáspörkölt » Tejfölös tojás pörkölt » Csülök pörkölt bográcsban
» Májgombóc-saját recept » Sarokház /100 éves recept/ » Libaaprólék pörkölt » Nyúlpörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.