| Mititei - Húskolbászkák rostélyon receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg bárányhús 50 dkg marhahús 50 dkg sertéscomb 1 fej fokhagyma 2 teáskanál borsikafű 1 teáskanál szódabikarbóna 1 teáskanál szegfűszeg 1 teáskanál őrölt bors 2 teáskanál pirospaprika Elkészítés: A húsokat többször egymás után ledaráljuk, majd fűszerezzük. A fokhagymát összepréseljük, 4 evőkanál vizet adunk hozzá, és a húsokhoz öntjük. Összegyúrjuk, majd 4-5 órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután kolbászka formákat gyúrunk belőlük, és roston megsütjük őket. Ha nincs rostélyunk, akkor olajban süssük ki őket. Tanácsok: Végül mustárral, tormaszósszal, uborkával kínáljuk. Az "Elkészítési idő"-ben nincs benne a hűtőben való érlelés ideje. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |