| Milka torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: A kéreg, azaz a tészta :) 21 tojásfehérje 450 g cukor (sok sütemény volt édes, ha szükséges csökkenti a cukor, ízlés szerint) 300 g mogyoró 3 evőkanál búzaliszt típus 400 A krémhez: 21 tojás sárgája 3 vanília puding Dolcela 6 evőkanál búzaliszt típusú 400 (120 g) 1l tej 100 g cukor 250g vaj 2. Tejszínhab 100 ml tej 300g Milka csokoládé mogyoró 300 g fehér csokoládé Milka Elkészítés: Válasszuk szét a tojásfehérjét, és megverte hét közülük cég hó, majd fokozatosan keverjünk bele 150 g cukrot. Grind 100 g mogyoró, adjunk hozzá 1 evőkanál lisztet, és óvatosan hajtsa be az előkészített hó. Öntsük a keveréket a torta forma (Ø 28 cm), ahonnan már fedett alján sütőpapírral és süsse előmelegített sütőben 180 ° C-on 20 percig. Ugyanígy, a maradék tojásfehérje, cukor, mogyoró, liszt és ismételje meg a folyamatot még kétszer, hogy kapsz három keksz héja. A tejszín tojás sárgáját, a lisztet és a puding mix. Ha szükséges, adjunk hozzá egy kis tejet. A maradék tejet és a cukrot felforraljuk, maradj távol a tűzről, és keverjük az elkészített keverék tojássárgája. Vissza a hő és Forraljuk keverés közben röviden, ügyelve, hogy ne égesse el. Vegyük le a tűzről hűlni, időnként megkeverve, majd keverjük a vajat kidolgozott. Tejszínhab öntsünk 100 ml tejet, és keverjük a tejszínt szilárd. Elkészített krém mix a tejszínt, majd ossza két részre. Az egyik felét a keverék sötét csokoládé olvad, hogy a pár, és a másik fele fehér csokoládét. A krém hűvös helyen tárolják mielőtt a tortát réteg. A torta réteg fel félig sötét krém, majd helyezze a második torta réteg, majd alkalmazza a közepén fehér krém, majd helyezze el a harmadik kéreg. Torta fedél a többi a tejszín és körettel dióval a külső. Tálalás: hidegen tálaljuk. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |