| Epres joghurttorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 pohár natúr joghurt (560g) 3 ek. édesítő 30dkg eper 1 zacskó zselatin 2dl tejszín Elkészítés: A joghurtot, az édesítőt és a zselatint egy lábasban összekevertem, és kevergetve felmelegítettem. Jó meleg legyen, de nem szabad felforralni. Hűlni hagyom, addig felverem a tejszínt. A gyümölcsöt apró darabokra vágom, majd beleteszem a tejszínhabba. Kuglófformába öntöttem, és a hűtőbe tettem éjszakára. Két, három óra alatt megszilárdul, de jobb tovább benthagyni a biztonság kedvéért. Tanácsok: Lehet mirelit gyümölcsből is csinálni, de akkor mikróba kicsit melegítsük meg a gyümölcsöt. A receptet beküldte: picibaby88 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |