Tutireceptek.hu fejléc

Miccspaszta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg zsíros marhahús (lehetőleg nyaki részből)
késhegynyi pirospaprika

bors
késhegynyi szódabikarbóna
késhegynyi csombor
1 fej fokhagyma

Elkészítés:
A húst háromszor ledaráljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, a borsot és 3 órára jégre tesszük. Ezután beledolgozzuk a szódabikarbónát és a csombort. A fokhagymát összezúzzuk, megsózzuk, majd 3 kanálnyi vízzel elkavarva hozzátesszük a húshoz. Fakanállal 15 percig kavarjuk. Vizes kézzel tetszőleges nagyságú kolbászkákat formázunk belőle, s egy tálcára halmozva másnapig hűtőbe téve érni hagyjuk

Tanácsok:
Pirosva sütve tálaljuk,mustarral,kenyerrel fogyaszthato


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cipóban sült pecsenye » Fasírt-rakéta » Tepsis tarja » Húsos derelye
» Abbahagyhatatlan csirke » Francia tárkonyos csirke » Nyúl sűtőzacskóban » Saját kreálmány
» Pulykafasirt » Norbis almás csirkemáj » Rakott kumliiiiiiiii » Csirkecombok hagymaágyon
» Üveges csirke » Csirkehúsos sonkás tekercs » Sonkás kocka » Sókéregben sült csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.