| Miccspaszta receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg zsíros marhahús (lehetőleg nyaki részből) késhegynyi pirospaprika só bors késhegynyi szódabikarbóna késhegynyi csombor 1 fej fokhagyma Elkészítés: A húst háromszor ledaráljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a sót, a borsot és 3 órára jégre tesszük. Ezután beledolgozzuk a szódabikarbónát és a csombort. A fokhagymát összezúzzuk, megsózzuk, majd 3 kanálnyi vízzel elkavarva hozzátesszük a húshoz. Fakanállal 15 percig kavarjuk. Vizes kézzel tetszőleges nagyságú kolbászkákat formázunk belőle, s egy tálcára halmozva másnapig hűtőbe téve érni hagyjuk Tanácsok: Pirosva sütve tálaljuk,mustarral,kenyerrel fogyaszthato A receptet beküldte: csakizsoka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |