| Mézes-mustáros pulykatokány receptHúsételek Hozzávalók: 35 dkg pulykamellfilé 1 ek. mustár 1 ek. méz 3 ek. olaj 1 csemegeuborka 2,5 dl tej 1 tasak Knorr Carbonara Rafinéria Elkészítés: A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.Kicsit állni hagyjuk, azután forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk. Tanácsok: 2-3 adag. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: ritaati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |