| Mézes, de nem édes - csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 8 db kisebb - egész - csirkecomb 15 dkg vaj 1 evőkanál méz 1 dl citromlé frissen őrölt bors só Elkészítés: A combokat este besózzuk,éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tepsit jól lezárjuk alufóliával és 25-30 percig pároljuk a sütőben. Csészében összekeverjük a vajat a mézzel, citromlével, jól megborsozzuk és a combokat megkenjük a keverékkel. Az alufóliát nem tesszük vissza, a piruló combokat időnként újra megkenjük. Mire a csirke kész lesz, a keverék is elfogy. Tanácsok: A hús nem lesz édes, csak pikáns ízt kap. Tetszés szerinti körettel, zöldsalátával tálaljuk. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |