Tutireceptek.hu fejléc

Forró mézes mandulatej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 marék darált mandula
2 csésze tej
méz
mandulalikőr (Amoretto)

Elkészítés:
Egy maréknyi darált mandulát forrázzunk le felmelegített tejjel. Hagyjuk állni 30 percet. A tej ez alatt átveszi a mandula ízét. Szűrjük le, adjunk hozzá mézet és melegítsük fel.Adjunk hozzá kevés mandulalikőrt.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes áfonyalikőr » Azonnal ehető mézeskalács » Mézes-krémes sütemény » Mézes vaníliás likőr
» Hagyományos mézeskalács » Mézes csokoládémártás » Édes mézes csirke » Diós-mézes
» Karácsonyi mézes süti » Gyors és puha mézeskalács » Forró alma fagyival » Mézes massza husira
» Öntött mézes » Mézes sült körte » Mézes másnaposságölő » Rakott mézes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.