| Meggyes muki receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 dl tejföl 5 dl tejszín 5 dl joghurt 30-40 dkg magozott meggy (befőtt is lehet) 1 csomag babapiskóta Elkészítés: A babapiskótát lerakom egy szép, legalább 2 literes üveg- vagy porcelántál aljára. Erre szórom a magozott meggyet vagy meggybefőttet, nem kell kinyomkodni a levét. A joghurtot, a tejszínt és a tejfölt összekeverem, és a meggyre öntöm. Előző estés finomság, fanyar és krémes, aki édesebben szereti, tehet porcukrot a krémbe ízlés szerint. Egy estét áll a hűtőben (vagy reggel elkészítendő a délutáni vendégeknek), hogy a meggy levét jól beszívja a piskóta, és a krém kicsit megdermedjen. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |