| Meggyes-kakaós zabpuding receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 dl zsírszegény tej 10 dkg aprószemű zabpehely 2 dkg + 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor 5 gr rumaroma 5 gr vanília aroma édesítőszer meggy (kimagozva) Elkészítés: 1. Egy magasfalú műanyag dobozban összekeverjük a zabot a kakaóporral és az édesítőszerrel. Ráöntjük az aromákat és a tejet. Alaposan összekeverjük. 2. Mikróban kb. 5-10 perc alatt megfőzzük (2 percenként érdemes megkeverni). A plusz 1 evőkanál kakaóport még hozzákeverjük. 3. Pohárba rétegezzük a meggyet és a zabpudingot. Hidegen és melegen is tálalhatjuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |