Tutireceptek.hu fejléc

Meggyes zabkása recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
# 6 teáskanál zabpehely
# 1,5 dl víz
# 1 dl kaukázusi kefir
# néhány szem magozott, negyedbe vágott meggy
# fahéj
# édesítő

Elkészítés:
Elkészítés: A zabpehelyre öntjük a vizet és megmelegítjük. Mikor már magába szívta a vizet, hozzáadjuk a kefirt, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk az édesítőszert, a fahéjat és a meggyet.

Tanácsok:
Isteni vacsora, az íze a meggyes réteshez hasonlít, csak annál jóval kalóriaszegényebb. A zabkása nagyon jó az emésztésnek.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mama szórt, túrós-meggyese » Almás-fahéjas zabkása » Meggyes » Almás-Meggyes muffin
» Kókuszos-meggyes kocka » Meggyes-mákos palacsinta » Meggyes-mákos rétes » Meggyes jégdesszert
» Meggyes császármorzsa » Meggyes ajándékcsomagok » Meggyes-diós kavart süti » Meggyes pite - fahéjas
» Meggyes lepény másként » Karamellás zabkása » Egyszerű finom meggyes » " Pikk-pakk" meggyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.