| Mazsolás kalács puncsöntettel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 100g mazsola tejben, rumaromában beáztatva Fél szikkadt mazsolás kalács 8 dl tej 1 zacskó főzős puncsos pudingpor 6 ek cukor Elkészítés: A mazsolát előző este beáztatom tejbe, rumaromába. 6 lapos, de mélyített tányérra 1-1 vastagabb szelet kalácsot felkockázok. A kissé módosított mennyiségekkel megadott alapanyagokból megfőzöm a pudingot, majd belekeverem a mazsolát Egyenletesen ráöntöm a kalácskockákra. Hagyom 2-3 órát szobahőmérsékleten, kissé be is szívja a kalács, a puding meg is dermed. Tanácsok: Nem éppen fogyókúrásoknak ajánlom, annál inkább édesszájú gyerekeknek. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |