| Mangóhab receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 közepes db mangó 1 dl ásványvíz (szénsavmentes) 2 db lapzselatin Elkészítés: A mangó húsát turmixban vagy botmixerrel pürésítjük, majd átpasszírozzuk egy finom lyukú szűrőn és hozzákeverjük az ásványvizet. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. Közben a mangópüré negyedét kis lábasban felmelegítjük, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a zselatint. Kevergetve feloldjuk benne. A maradék mangót is belekeverjük a lábasba. Tölcsérrel a szifonba töltjük az egészet, a szifon tetejét erősen rátekerjük és belenyomjuk a patront. Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük másfél-két órára. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |