| Majonézes krumplissaláta gazdagon receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fej karfiol, 5 db közepes krumpli, 25 dkg csiperkegomba, 2 egész vöröshagyma. Öntet 1 dl tejföl, 3 evőkanál. majonéz, 1 kávéskanál. mustár, vegeta. Elkészítés: A karfiolt rózsáira bontjuk, a krumplit meghámozzuk és kockákra szeleteljük, a gombát felkarikázzuk. Mindezt vegetás vízbe feltesszük főni, kb. 15-20 perc alatt puhulnak meg. Szűrőkanállal egy mély tálba kiszedjük, összekeverjük a felszeletelt hagymával és ráöntjük a majonézes öntetet. Fogyasztásig a hűtőben tároljuk. Sült oldalassal kínáljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |