Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes csicseriborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
1 csokor zöldpetrezselyem

bors

Elkészítés:
A majonézt kikeverjük a tejföllel majd hozzátesszük az átnyomott fokhagymát, vöröshagymát az apróra vágott petrezselymet.Ízlés szerínt a fűszereket.
Végül hozzákeverjük a leszűrt csicseriborsót.
Egy kis időre hűtőbe tesszük,hogy az ízek összeérjenek.
Sült húsok kíváló körete.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes fokhagyma » Majonezes rizs salata » Csicseriborsó krém » Majonézes padlizsánkrém
» Csicseriborsó-püré » Diós-majonézes halsaláta » Majonézes pulykacsomag » Csicseriborsós krumpliragu
» Sült csicseriborsó » Majonézes halsaláta » Csirkés csicseriborsó » Majonézes riszsaláta
» Majonézes padlizsán » Majonézes krumpli » Majonézes őszi saláta » Majonézes cérnametéltsalát


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.