Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
1,5 dl majonéz
1 joghurt
só bors cukor
1 tk ecetes torma

Elkészítés:
A megtisztított céklát apró kockákra vágod. Egy kis edénybe annyi sós vízbe teszel, hogy ellepje és félpuhára főzöd.Leszűröd. HA kihűlt akkor a majonézből, sóból, borsból, tormából öntetek készítesz és összekevered. Köretként és hidegtálakhoz is megállja a helyét!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Kátya99

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-majonézes halsaláta » Sült cékla » Majonézes fokhagyma » Cékla-krumpli-alma
» Majonézes csirke » Majonézes túrókrém » Finom céklakrém » Majonézes virslisaláta
» Céklás fasírt » Majonézes ráksaláta » Cékla ital » Céklás dresszing
» Majonézes gyümölcssaláta » Céklaleves » Majonézes zöldborsó » Céklafőzelék csirkemellel


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.