| Májgomboc receptLevesek Hozzávalók: 50 dkg sertés máj 3 tojás bors só 3 dl egy bögre zsemlemorzsa kb. (Ha túl lágy akkor egykis zs.morzsát adunk még hozzá) Elkészítés: A májat 2X ledaráljuk, vagy apritógépbe teszük és pépé zuzzuk, rá ütjük a tojást és a zs. morzsát, majd összekeverjük mintha tészta lenne diónyi golyogat formálunk belőle és forró húslevesbe kifőzzük. Ugyan igy készithetjuk csak húsból a máj helyett. Tanácsok: Csak azért írtam a mennyiséget mert nagyon jó ha előre megcsináljuk. Egy tálcára sorba rakjuk egy napra igy tesszük a mélyhűtőbe és utánna zacskóba helyezzük. Bár mikor felhasználható. Azért kell mert igy nem ragadnak össze. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |