| Májgombóc levesbe receptLevesek Hozzávalók: 50 dkg sertés máj 1 kissebb vöröshagyma só, bors zsemlemorzsa 2 db tojás Elkészítés: A májat vagy ledarálom,vagy apritóba teszem a hagymával együtt,sózóm-borsozom, majd annyi zsemlemorzsát teszek hozzá,hogy egy massza legyen belőle,majd apró golyócskákat formálok belőle. Levesbe kifőzőm. Tanácsok: Ugyan igy csinálom darálthúsból is. Nagyon jó fagyaszani. Ha kicsi a helyünk a mélyfagyasztóban, akkor 20cm-nudlira formálom és kis helyen elfér, majd felolvaszom és ugy formálok gombocot belőle. Ha mint gombocot fagyasztom akkor egy napig tálcára rakom és igy nem ragad össze,másnap rakom zacskóba. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |