| Magyaros csicseriborsó leves receptLevesek Hozzávalók: 1 konzerv csicseriborsó 1 fej vöröshagyma 1 csokor petrezselyem 2 evőkanál olaj 2 maggi húsleves kocka 2 gerezd fokhagyma só 2 kk csípős gulyáskrém Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük. Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |