Tutireceptek.hu fejléc

Lisztmentes kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
4 tojás
90 gramm szezámmag
90 gramm napraoforgómag
90 gramm dió
90 gramm tökmag
90 gramm lenmag
½ teáskanál szódabikarbóna
100 ml víz
egy csipet só

Elkészítés:
A tojások fehérjéhez adjuk hozzá a sót, és verjük kemény habbá. Ezután adjuk hozzá a vizet, és a szódabikarbónát. A magokat őröljük meg, hogy lisztszerű állaguk legyen, majd adjuk hozzá a tojásfehérjés keverékhez. Tegyük a masszát egy sütőpapírral bélelt formába, és 180 fokon süssük 50 percig.

Nagyon egyszerű elkészíteni, és rendkívül ízletes.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-zabpelyhes kenyér » Almás kenyér » Mézes püspökkenyér 2 » Mézes-narancsos diókenyér
» Lenmagos, gépi kenyerem » Almás gyümölcskenyér » Banánkenyér » Fokhagymás pizzakenyér
» Burgonyás kenyér » Lisztmentes piskótatekercs » Kovászos kenyér » Mandulás banánkenyér
» Kenyér alaprecept » Pita görög lepénykenyér » Négyliszt-kenyér » Töltött franciakenyér


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.