Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás nyúlragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db nyúl szétdarabolva
8 dkg húsos szalonna
1 póréhagyma
1 ek liszt
2 piros színű zöldpaprika
2 doboz konzerv csemegekukorica


Elkészítés:
Az apró kockára vágott szalonnát félig kiolvasztjuk. Zsírjában átforrósítjuk a finomra szelt póréhagymát. Beletesszük a feldarabolt nyúl elejét, a gerinc- és combvégeket, valamint a kis kockára vágott piros színű zöldpaprikát. Megsózzuk és zsírjára pirítjuk. Ekkor meghintjük kevés liszttel, kétszer-háromszor átkeverjük és annyi vizet öntünk hozzá, hogy az majdnem ellepje. Gondosan átkeverjük, hogy a liszt csomómentes legyen. Közepes lángon lassan pároljuk. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a konzerv kukoricát is. Egyet rottyan és kész.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kukoricás lepény » Kukoricás tésztasaláta » Gombás kukoricás ragu » Kukoricás zöldségfánk
» Kukoricás máj » Kukoricás paprika » Kukoricás virslisaláta » Kukoricas tonhal salata
» Kukoricás pulykaragu » Mexikói kukoricás lepény » Kukoricasaláta-kocsonya » Kukoricás káposzta
» Almás kukoricasaláta » Kukoricás-sajtos muffin » Kukoricás csirke » Kukoricás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.