| Kukoricás nyúlragu receptHúsételek Hozzávalók: 1 db nyúl szétdarabolva 8 dkg húsos szalonna 1 póréhagyma 1 ek liszt 2 piros színű zöldpaprika 2 doboz konzerv csemegekukorica só Elkészítés: Az apró kockára vágott szalonnát félig kiolvasztjuk. Zsírjában átforrósítjuk a finomra szelt póréhagymát. Beletesszük a feldarabolt nyúl elejét, a gerinc- és combvégeket, valamint a kis kockára vágott piros színű zöldpaprikát. Megsózzuk és zsírjára pirítjuk. Ekkor meghintjük kevés liszttel, kétszer-háromszor átkeverjük és annyi vizet öntünk hozzá, hogy az majdnem ellepje. Gondosan átkeverjük, hogy a liszt csomómentes legyen. Közepes lángon lassan pároljuk. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a konzerv kukoricát is. Egyet rottyan és kész. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |