| Kukoricás tésztasaláta receptTésztafélék Hozzávalók: 1 csokor snidling 20 dkg (konzerv) zsenge kukorica 10 dkg csiperkegomba 1-1 evőkanál mustár, olaj, fehérborecet és almaecet 2 evőkanál natúr krémsajt 50 dkg (kagyló vagy pipa) tészta 1 csokor zsázsa bors só Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsöpögtetjük, és hűlni hagyjuk. A snidlinget felaprítjuk, a gombát felszeleteljük, a kukoricát lecsöpögtetjük. Egy tálkába tesszük a mustárt, a kétféle ecetet, a krémsajtot, megsózzuk, borsozzuk, és sima krémet keverünk belőle. A khűlt tésztát nagy tálba borítjuk, ráöntjük a mártást, és jól összekeverjük. Beletesszük a gombát, a snidlinget meg a kukoricát, és 2 órára hűtőbe tesszük, de közben többször átkeverjük. Tálalás előtt megszórjuk a zsázsával. Sült és főtt szárnyasok, halak mellé kínálhatjuk. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |