| Kukoricás pulykaragu receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg pulykamell 10 dkg sajt 4 evőkanál kukorica 2 gerezd fokhagyma 2 dl főzőtejszín 1 pohár tejföl 1 dl tej 1 evőkanál liszt olaj szárított petrezselyemzöld só bors Elkészítés: A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald! A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |