Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
10 dkg sajt
4 evőkanál kukorica
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
1 dl tej
1 evőkanál liszt
olaj
szárított petrezselyemzöld

bors

Elkészítés:
A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-kukoricás saláta » Virslis kukoricasaláta. » Kukoricás-sajtos muffin » Kukoricas tonhal salata
» Kukoricás babsaláta » Kukoricás-zöldborsós rizs » Pulykaragu másmódon » Alföldi pulykaraguleves
» Kukoricás csirkeragu » Kukoricás burgonyalepény » Pulykaragu-leves » Kukoricás süti
» Kukoricás karaj » Kukoricasaláta-kocsonya » Pikáns, párolt pulykaragu » Kukoricás tavaszi saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.