| Almás kukoricasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 30 dkg mélyhűtött kukorica 1 szál sárgarépa 1 jonatán alma 5 dkg majonéz 1 dl tejföl 1 teáskanál mustár 1 teáskanál citromlé Elkészítés: A mirelit kukoricát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A sárgarépát megtisztítjuk, lereszeljük, az almát megmossuk, magházát kiemeljük, húsát héjastól kockára vágjuk A majonézt kikeverjük a tejföllel, a mustárral, a citromlével és sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a kukoricát, a sárgarépát és az almát. Legalább egy órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. A receptet beküldte: Noémi_8 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |