Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott zöldség recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük.
A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük.
Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges sütőtökleves » Csupazöldség "lasagne" » Zöldségleves » Zöldséges, tojásos rizs
» Zöldséges ivólé » Pásztorábránd zöldségekkel » Zöldségparádé » Rakott zöldségek
» Húsos zöldségkocka » Könnyű zöldséges bableves » Zöldséges gombakrémleves » Zöldségleves zabgaluskával
» Zöldséges ragu » Sült zöldséges penne » Csirke zöldségmártással » Tárkonyos zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.