| Zöldséges ragu receptEgytálételek Hozzávalók: 1/2 kg sertéscomb 20 dkg gomba 20 dkg zöldbab 20 dkg kukorica 5 dkg vöröshagyma 10 dkg rízs 1 dl lecsó 3 ek. étolaj vegeta, só,bors, petrezselyezöldje Elkészítés: Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval,borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 dl vízzel és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha hozzáadjuk a kukoricát,a zöldbabot,a negyedekre vágott gombát, a rízst és a lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük. Kalóriatartalom: 440 kcal A receptet beküldte: farkaskatka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |