Tutireceptek.hu fejléc

Királyhalom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre:
őrölt fekete bors
10 dkg reszelt trappista sajt
2 tojásból palacsintatészta
1 kg burgonya
80 dkg sertéskaraj
60 dkg savanyú káposzta
1 pár sütőkolbász


Elkészítés:
A félig főtt, megpucolt burgonyát kiolajozott tepsi aljára szeleteljük.
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük és félig megpároljuk, majd a burgonyára helyezzük. A húsra a félig megsült kolbászt karikázzuk. Befedjük savanyú káposztával és alufóliával letakarjuk a tepsit, majd sütjük.
2 tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk, belereszeljük a sajtot és leöntjük vele a húst. Alufólia nélkül sütjük még kb. 10 percig.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-gombás karaj » Rakott fasírt » Barbecue szószos csirke » Békacomb paprikásan
» Indiai fűszeres csirke » Bihari szilvás tekercs » Finom tojásos fasírt » Matróztál
» Tejfölös csülökpaprikás » Diétás gyümölcsös csirke » Kölcsön fasírt (sógórnőmtől) » Ízes hús kavalkád
» Göngyölt karaj tekercs » Boros pipi » Toroskáposzta egyszerűen » Osso buco


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.