| Királyhalom receptHúsételek Hozzávalók: 4 főre: őrölt fekete bors 10 dkg reszelt trappista sajt 2 tojásból palacsintatészta 1 kg burgonya 80 dkg sertéskaraj 60 dkg savanyú káposzta 1 pár sütőkolbász só Elkészítés: A félig főtt, megpucolt burgonyát kiolajozott tepsi aljára szeleteljük. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük és félig megpároljuk, majd a burgonyára helyezzük. A húsra a félig megsült kolbászt karikázzuk. Befedjük savanyú káposztával és alufóliával letakarjuk a tepsit, majd sütjük. 2 tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk, belereszeljük a sajtot és leöntjük vele a húst. Alufólia nélkül sütjük még kb. 10 percig. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |