| Mustáros hús bundában receptHúsételek Hozzávalók: 1kg sovány comb, vagy karaj csont nélkül 4db tojás liszt leveskocka mustár Olaj a sütéshez Elkészítés: Felszeletelem és kicsit kiklopfolom a húst. Sózom és lisztbe forgatom , majd felvert tojásba és gyorsan aranyszínűre pirítom. Nem lesz puha de nem is kell! Egy hőálló edénynek az aljára nyomok mustárt majd pakolok egy réteg bundázott húst, aztán megint jó sok mustár és megint hús. Ha elfogyott a hús a tetején mustár legyen. Forralok fel annyi vizet hogy ellepje majd a husikat és bele teszek 3-4 leveskockát. Ha feloldódtak akkor a húsokra öntöm hogy ellepje. Fedőt teszek rá és beteszem a sütőbe 200fokra 1,5 órára. Ha elfőtte a levét és puha mint a vaj a húsi akkor jó. Rizzsel tálalom! Nagyon finom. Az elkészítése gyorsan megvan csak a főzés-sütés lassú. Elkészítési idő: 160 perc A receptet beküldte: cecile27 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |