| Ananászos vaniliahalom receptSütemények, édességek Hozzávalók: 8-10 személyre 1 doboz babapiskóta 1 doboz /nagy/ ananászkonzerv 2 ek rum 2 tasak vaniliaízű pudingpor 1 l tej 6 ek cukor 3 dl tejszín Elkészítés: A vaniliapudingot a használati utasítás szerint megfőzzük.A babapiskóta felével egy mély üvegtálat kibélelünk,és meglocsoljuk a rummal.Az ananászkonzerv levét leöntjük,a gyümülcs felét a piskotán eloszlatjuk.Ráöntjük a puding felét,elhelyezzük rajta a maradék babapiskótát,majd kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a megmaradt ananászt,végül leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk. Tanácsok: A tetejére díszítésként torta csokidarát szórunk. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Rika1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |