| Kekszes-pudingos receptSütemények, édességek Hozzávalók: -3/4 l tej -2 zacsi pudingpor(én csokissal csinálom) -20 ek kristálycukor (de ez lehet kevesebb is,ha valaki nem szereti nagyon édesen) -1 zacsi vaniliáscukor -25-30 dkg háztartási keksz -margarin Elkészítés: -A pudingot a szokásos mód szerint megfőzzük,hozzáadva a vaniliáscukrot is.(azért írtam kevesebb tejet,mint amennyit a zacsi szerint kér,hogy hamarabb összeálljon) -Egy evőkanálnyi margarinnal elkeverjük,hogy kicsit krémes legyen. -Hagyjuk,hogy minimum langyosra kihűljön. -Kivajazunk egy kapcsos tortaformát,és a már langyos pudingunk egy részét beleöntjük. -Rásorakoztatunk egy réteg ht kekszet,majd ismét a pudingot.Ebből az adagból (tortaformától függően) 2 sornyi keksz,és 3 réteg puding lesz. Az utolsó sor puding legyen. -Hűtőbe tesszük,és kb 1,5 óra múlva szeletelhető,és elfogyasztható. Tanácsok: Pár szem mazsola,és bármilyen aroma(rum,stb)még finomabbá teszi.de tehetünk a langyos pudingba szinte bármit:tört mogyorót,mandulát,mogyorós,vagy bármilyen csokidarabokat. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: nullaromantika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |