| Kecsapos sült hús. receptHúsételek Hozzávalók: 4db bármilyen húsi ( én csirke comból készítem amit kifilézek) 1-2 dl kecsap Ízlés szerint: zöld fűszerek (bazsalikom, majoránna, só, bors) Pici olaj Fokhagyma, vöröshagyma Elkészítés: A husikat kifilézem és egy kicsit beirdalom, hogy az ízek jobban átjárják. Pác hozzávalóit összekeverem és beleteszem a húsokat. A legjobb, ha tud benne állni egy darabig, de ha nem akkor csak megforgatom, és tepsibe teszem majd az egészet lelocsolom az maradék pácban és megsütőm. Sütés előtt hagymakarikákat teszek Tanácsok: Én előbb lefedve sütöm egy olyan 10 percig és amikor félig elkészült akkor szoktam az alufóliát levenni és pirosra sütni. Az első pár percet magas hőmérsékleten sütöm utána mérséklem a hőmérsékletet közepes erősségűre. A receptet beküldte: Kolli1987 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |