| Karfiolsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: - 500 g karfiol - 2 evőkanál olívaolaj - 1 evőkanál citromlé - só, bors, petrezselyem Elkészítés: A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd. Jó étvágyat! Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: 56/ad kcal A receptet beküldte: csillibilli112 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |