Tutireceptek.hu fejléc

Virslis karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
3 pár virsli
petrezselyem
fokhagyma
1 evőkanál olaj

bors
1 citrom leve

Elkészítés:
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt,kihűtjük.A virslit karikára vágjuk és hozzáadjuk a karfiolhoz,majd az apróra vágott petrezselymet és a zúzott fokhagymát is.Sózzuk,borsozzuk,öntözzük meg a citrom levével és ízlés szerint olajjal keverjük össze óvatosan.Behűtés után fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tekercselt virslis kiflik » Virslis rakott cukkini » Virslis sajtos saláta » Káposztás-virslis kifli
» Narancsos karfiolsaláta » Póréhagymás virslisaláta » Virslis lencseleves » Csülkös karfiolsaláta
» Virslis tarhonya leves » Virslis hûstekercs » Virslisaláta » Virslis lepénykék
» Virslis hentestokány » Virslis rizs » Lecsós,virslis tarhonya » Virslis palacsinta III


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.