Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpuffancs I. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
1 tojás
1 tk mustár
1 cs.sütőpor
1 cs.petrezselyemzöld
zsemlemorzsa

bors

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben néhány perc alatt félkészre főzzük. Szűrjük le, villával törjük össze. Üssük a morzsalékra a tojást, adjunk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jó legyen az állaga,a sütőport keverjük bele,adjuk hozzá a mustárt, sót, borsot és finomra vágott petrezselyemet. Formázzunk pogácsákat a masszából, süssük ki olajban.
Párolt rizst és fokhagymás tejfölt adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpuffancs 2 » Karfiolpuffancs » Karfiolkrokett » Kovászolt fokhagyma
» Mexikói kukoricás lepény » Savanyú rakott káposzta » Zöldséges rakott karaj » Sóska télire
» Húsos spárgaragu » Nizzai cukkini » Olasz pirított zöldségek » Zöldpaprika sörtésztában
» Tejfölös zöldbab pörkölt » Baconbe tekert sütőtök » Spenótos-csirkés penne » Zöldséges túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.