Tutireceptek.hu fejléc

Húspótló burgonyafánk recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
2 tojás,
1 nagyobb fej vöröshagyma,
liszt,
kb. 4 dl olaj,
só,
bors.

Elkészítés:
A meghámozott nyers burgonyát lereszeljük.
A finomra vágott hagymát kevés olajon sárgára pirítjuk.
Tálban összekeverjük a burgonyát a hagymával, a tojással, sózzuk, borsozzuk, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuskatészta sűrűségű legyen.
Serpenyőben megforrósítjuk az olajat, a masszából evőkanálnyi mennyiséget szaggatunk bele, és pirosra sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyafánk másként » Burgonyafánk » Sajtos gomba » Sajtos kelbimbó
» Párolt mángold » Spárga hollandi mártással » Zoldség - Pite » Sajtos tejfölös cékla
» Dödöle sóskamártással 2 » Cukkinis ördögszem » Rakott zöldségtál » Krumplipecsenye
» Céklatokány » Tojásos patisszon » Sajtos cukkinigolyók » Montenegrói tepsis krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.