| Karfiolfasírt receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1kg karfiol 2db tojás só bors majoranna (1-2ek zsemlemorzsa) pici olaj a sütéshez Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megfőzöm. Leszűröm, és villával szétnyomkodom a főtt karfiolt, ízesítem, hozzáadom a tojásokat. A zsemlemorzsa azért kell, hogyha nagyon híg a massza, akkor ez megköti a nedvességet. Teflonos serpenyőt kevés olajjal kikenek és evőkanállal kicsi halmokat teszek bele, majd ellapítom. Mikor mind a két fele szép piros, akkor kész!:) Tanácsok: Fogyókúrához nagyon jó, mert a karfiol telít, és kevés a kalória benne. A kalóriatartalom az egészre vonatkozik, nem adagokra, és zsemlemorzsával van számolva...!:) Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 492 kcal A receptet beküldte: picibaby88 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |