| Karfiolos busasaláta receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg busa 60 dkg karfiol 25 dkg konzerv kukorica 10 dkg köményes sajt 2 evőkanál liszt 1 dl tej 1 dkg vaj 2 tojás ételízesítő só szerecsendió Elkészítés: A megsózott halszeleteket kivajazott jénai tálba helyezzük. A rózsáira szedett karfiolt vegetás vízben enyhén megfőzzük,majd jól lecsepegtetjük.Hozzákeverjük a leszűrt kukoricát,a kockára vágott sajt felét és ráhalmozzuk a halra. A tojást a lisztet és a tejet csomómentesre keverjük,majd ízesítjük sóval és szerecsendióval. A mártást ráöntjük a karfiolos halra és a tetejére rászórjuk a sajt másik felét. Sütőben közepes lángon megsütjük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |