Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
50 dkg karfiol
2-3 szem burgonya
1 kisdoboz tejföl
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A megtisztított és kisebb rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott burgonyával és sóval,valamint némi ételízesítővel puhára főzzük.Készítünk egy vajas, tejfölös rántást és berántjuk. Amikor kiforraltuk,egy csokor petrezselymet szórunk még rá.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencsefőzelék Ági módra » Mandulás parajfőzelék » Babfőzelék » Tojás mártás
» Anyu-féle zöldborsófőzelék » Diétás tökfőzelék » Joghurtos cukkínifőzelék » Fejessaláta-főzelék
» Paszuly konzerv házilag » Cukkinifőzelék » Diétás sárgaborsófőzelék » Káposzta főzelék
» Tejfölös krumpli főzelék » Salátafőzelék » Szegedi tarhonyafőzelék » Paprikás cukkinifőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.