| Csirkemájpörkölt, borsóval receptHúsételek Hozzávalók: fél dl olaj 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1ek fűszerpaprika 70dk csirkemáj 2db paradicsom 2db zöldpaprika só őrölt bors A körethez 6dk vaj 60dk zöldborsó 1dl zöldségleves só petrezselyem. Elkészítés: a forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott csirkemájat, félig felöntjük vízzel, és ha felforrt, beleszórjuk a kicsi kockákra vágott paradicsomot, zöldpaprikát, és sóval, borssal ízesítjük.Közepes tűzön készre főzzük, közben elkészítjük a köretet. Az olvasztott vajon megfuttatjuk a zöldborsót, ráöntjük a zöldséglevest, sóval, aprított petrezselyemmel ízesítjük.Fedővel letakarva, közepes tűzön puhára pároljuk. Paradicsommal, zöldpaprikával diszítjük. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |