| Kapros halragu receptHalas ételek Hozzávalók: 4 személyre: 50 dkg tengeri halfilé, 2 csemegeuborka, 1 dl tejföl, 1 fej hagyma, 1 csokor kapor, 1 evőkanál citromlé, só,halfűszerkeverék,színes bors Elkészítés: A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk.Citromlével megcsöpögtetjük.Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát.Hozzáadjuk a halat,sóval,halfűszerkeverékkel ízesítjük.Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát.Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük.Fedő alatt kb.2-3 percig pároljuk,majd belekeverjük a tejfölt is,és összemelegítjük. Párolt rizzsel körítjük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |