Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-fokhagymás tarjasült recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet tarja
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
1 kg burgonya

olaj

Elkészítés:
A kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket összezúzzuk. A kaporral, petrezselyemmel, fokhagymával és sóval megfűszerezett tarjaszeleteket tepsibe tesszük.

A meghámozott és négy részre vágott burgonyát a hús tetejére halmozzuk, olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk rá, majd alufóliával letakarjuk a
tepsit.

Amikor a hús puhára párolódott, levesszük a fóliát, és az egész ételt pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rangooni sajtos rizs » Provence-i csirketál » Sonkás rizssaláta » Baconbe tekert burgonya
» Betyáros » Ízes habok hideg vacsorához » Sztrapacska 2. » Csirkecombok "Toros"-módra
» Virslitorta » Dauphine burgonya » Párizsi kosárkák » Sült krumplikása
» Burgonyás csoda... » Virsli baconba tekerve » Szögedi tarhonyáskrumpli » Csirkés-zöldséges rizotto


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.