| Almás csirkemellfilé receptHúsételek Hozzávalók: 4 csirkemellfilé 2 alma 2-2 evőkanál olaj és konyak 3 dkg vaj 1-1 teáskanál cukor és mustár 2 dl tejszín őrölt bors só Elkészítés: Az almákat meg hámozzuk, és vékonyan fel szeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban vagy nagy serpenyőben fel forrósítjuk az olajat, és meg pirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meg locsoljuk, és addig főzzük, míg minden leve elfő. Bele keverjük a tejszínt meg a mustárt, és össze főzzük. Végül a húst a szószba tesszük, fel forraljuk, és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk. A receptet beküldte: madar6@freemail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |