Tutireceptek.hu fejléc

Kapor mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
1 ek olaj
1 kk szárított v friss kapor
1 dl tejföl
vegeta

Elkészítés:
Az olajon a lisztet megfuttatjuk, ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel kb 2 dl. Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc) folyamatosan kevergetve. Tűzről levéve belekeverjük a tejfölt. Főtt húsok mellé ajánlom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás sajtmártás » Napraforgós csalánmártás » Hagymamártás » Bormártás
» Csirke zöldségmártással » Dödöle sóskamártással 2 » Tökgombóc kapormártással » Kapormártás főtt húsokhoz
» Tejszínes kapormártás » Süllő mandulamártással » Tormamártás » Kolbász lengyel mártással
» Hal pikáns mártásban » Tokaji mártás » Zsemle mártás » Gyros-mártás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.