| Juhtúrós-tejfölös burgonya receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 nagy pohár tejföl 20 dkg juhtúró 2-3 gerezd fokhagyma 1 tojás sárgája só bors ráma sütőmargarin petrezselyemzöld Elkészítés: A héjában megfőtt krumplikat felkarikázom. Kikent jénai tálba lerakom, sózom, mintha rakott krumplit csinálnék. Közben a 2 pohár tejfölt a zúzott fokhagymával és a borssal elkeverem, majd a juhtúrót apránként hozzáadom, robotgéppel finomra keverem. Meglocsolom ezzel a krumplit, majd megint krumpli és só következik, amíg van alapanyagunk... és tál-kapacitásunk. :) Mielőtt a maradék mártásunkat a burgonya tetejére öntenénk, belekeverünk 1 tojássárgáját. Petrezselyemmel díszítjük, és előmelegített sütőben 20-30 perc alatt átsütjük A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |