| Joghurtos céklasaláta hússal receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 före: 20 dkg kész céklasaláta(lehet bolti is, üvegböl) kb.1 dl natúrjoghurt(lehet kefír is) 10 dkg fött csirkemell(csont és böre nélkül)felkockázva só,bors,metélöhagyma,petrezselyemlevél(vagy bármilyen zöldfüszer) finomra vágva köret helyett 1 magos kifli(esetleg zsemle) Elkészítés: A kész céklasalátát egy szürökanállal alaposan lecsöpögtetjük. A kihült húst kockára vágjuk. A natúrjoghurtba(kefirbe)beletesszük a borsot,sót,zöldfüszereket és jól összekeverjük. Tálalás: Egy lapos tányérra elrendezzük a céklát,ráhalmozzuk a húsdarabokat,leöntjük a joghurttal. Még egyszer a zöldfüszerekkel megszórjuk,dekoráljuk.Frissen fogyasztjuk. Tanácsok: Esetleges székrekedést ezzel megelözhetjük. A kalóriatartalom kifli nélkül kb.250 kcal. FOTÓ megnézhetö a NAPLÓM 77.bejegyzésénél. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 250 kcal A receptet beküldte: kovácserika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |