Tutireceptek.hu fejléc

Indonéz palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
sós palacsinta, alma, fõtt csirkehús, fejes káposzta, hagyma, vaj, só, bors, currypor, és a panírozáshoz valók.

Elkészítés:
A csirkét sós vízben megfõzzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát vajban megfonnyasztjuk ráteszünk vékonyra szeletelt káposztát, megpároljuk és a végén kicsit lepirítjuk. Apróra vágott almát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a hússal és a palacsintákba töltjük.Panírozzuk és kirántjuk.Tartármártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diákpalacsinta » Sonkás palacsintabatyu » Palacsinta alapmassza » Csokis-banános palacsinta
» Kínai palacsinta » Zabpalacsinta » Palacsinta tejszínben » Rántott palacsinta 2
» Rántott palacsinta » Palacsinta tokaji módra » Lazacos palacsinta » Csirkemájas Palacsinta
» Spenótos palacsintacsiga » Banános álom palacsinta » Túrós palacsinta pörccel » Madártej palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.