Tutireceptek.hu fejléc

Kínai palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg liszt
2 tojás
4 dl víz
csipet só

A töltelékhez:
1 csirkemell vékony metéltre vágva
3-4 zöldhagyma vékonyra vágva
só, bors, 2 evőkanál szójamártás

Elkészítés:
A hozzávalókból keverjünk palacsintatésztát és süssünk belőle nagyon vékony palacsintákat.
Egy kevés olajon pároljuk meg a húst a sóval, borssal, hagymával, s a végén öntsünk rá két evőkanál szójamártást.
Hagyjuk kihűlni, és hidegen töltsük a palacsintákba úgy, hogy a tölteléket középre tesszük, először a két oldalon hajtjuk be, majd összecsavarjuk.
A palacsinták mindkét oldalát megsütjük forró olajban és meleg előételként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isteni Gundel palacsinta » Kínai zöldségleves » Banánnal sült palacsinta » Szájban olvadó palacsinta
» Kínai zöldséges tészta » Töltött túrópalacsinta » Főzelék kínai kelből » Gombás kínai kel
» Kinai hús » Csipkés palacsinta » Ravioli (kínai módra) » Ászokpalacsinta
» Csúsztatott palacsinta » Habos palacsinta » Fahéjas almapalacsinta » Kínai leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.