| Kínai palacsinta receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg liszt 2 tojás 4 dl víz csipet só A töltelékhez: 1 csirkemell vékony metéltre vágva 3-4 zöldhagyma vékonyra vágva só, bors, 2 evőkanál szójamártás Elkészítés: A hozzávalókból keverjünk palacsintatésztát és süssünk belőle nagyon vékony palacsintákat. Egy kevés olajon pároljuk meg a húst a sóval, borssal, hagymával, s a végén öntsünk rá két evőkanál szójamártást. Hagyjuk kihűlni, és hidegen töltsük a palacsintákba úgy, hogy a tölteléket középre tesszük, először a két oldalon hajtjuk be, majd összecsavarjuk. A palacsinták mindkét oldalát megsütjük forró olajban és meleg előételként tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |