| Indiai kenyér receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: 1 kg liszt, ¾ l tej vagy víz, 40 g élesztő, 1 ek só, 250 g sajt, 250 g szalámi, 5 fej hagyma, 1 csomag olasz fűszerkeverék. Elkészítés: A lisztet, tejet vagy vizet, az élesztőt és a sót dolgozzuk össze, hagyjuk megkelni. Közben vágjuk kis darabokra a sajtot, a szalámit, és a hagymát, majd keverjük a kenyértésztába. Két cipót formázzunk, hagyjuk őket megkelni. 200 fokon 30-40 percig sütjük a kenyereket. Fogyasszuk lehetőleg melegen. Tanácsok: Tipp! Egy négyfős családnak bőven elég a receptben megadott adagok fele. A receptet beküldte: leti80 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |