| Fügekenyér receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg Rama margarin 10 dkg porcukor 10 dkg kristálycukor 4 tojás 20 dkg liszt 1 csomag vaníliás cukor 1 citrom héja 10 dkg füge 10 dkg étcsokoládé 5 dkg mandula Elkészítés: A margarint a porcukorral habosra kikeverjük. Beleöntjük és hozzádolgozzuk a tojás sárgáját, a vaníliás cukrot, a citromhéjat. A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük. A habot óvatosan a margarinos tojásos krémhez keverjük, hogy fellazítsuk a masszát. Hozzáadjuk a lisztet, majd végül az apróra vagdalt fügét, csokoládét, mandulát. A formát kivajazzuk, kilisztezzük, beletesszük a tésztát, és 160 C-on, 40 perc alatt készre sütjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |